AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2019 15:07
Ny hæder til Manchester United: Rashford er månedens spiller

Marcus Rashford er blevet kåret som månedens spiller i Premier League.


Manchester United har fyldt meget i billedet gennem januar, og i dag er den engelske storklub blevet hædret for præstationerne i den forgangne måned.

Først blev Ole Gunnar Solskjær kåret som månedens manager for januar, og nu er prisen som månedens spiller også havnet i Manchester United. Det er Marcus Rashford, som har fået hæderen.

- At spille kontinuerligt giver dig muligheden for at være i spil til disse priser. Det er første gang, jeg har vundet prisen, og jeg tror kun, det er anden gang, at jeg er i spil til den, så det er godt at vinde den, siger Marcus Rashford til Premier Leagues hjemmeside.

Den engelske angriber scorede tre mål i fire kampe for Manchester United i januar, og han snuppede prisen for næsen af Victor Lindelöf, Tom Heaton, Joshua King, Alexandre Lacazette og James Ward-Prowse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED