Ny Eriksen-kasse i dansk sejr - se det flotte mål her

Af Emil Plovgaard
29.03.2022 Kl. 17:53
Christian Eriksen stod for en ny, flot scoring i testkampen mod Serbien. Se målet her.
I et Parken, hvor de røde lamper blinkede, og de fleste havde øjnene rettet mod Christian Eriksen.

Det var danskerne, der spillede i hvidt, og serberne, som denne tirsdag var mødt op i rødt.

Efter fem minutters spil kom den første serbiske advarsel om et chancelystent udehold. Afslutningen røg dog over mål, fordi den blev blokeret af en dansk fod, og dermed røg bolden ud til hjørnespark.

Det var dog mestendels løst krudt, serberne fyrede af i en kamp, som Danmark vandt med 3-0.

I første halvleg bragte Joakim Mæhle Danmark på 1-0, mens Jesper Lindstrøm fordoblede føringen.

Christian Eriksen stod for kampens sidste mål, da han bragede Danmark foran med en ny, flot scoring.

Det var danskerens andet mål i træk i sin anden landskamp, siden hjertestoppet i sommer.

Nu venter en længere pause for Danmark, som først skal møde Frankrig i UEFA Nations League 3. juni.

Du kan se Christian Eriksens scoring i videoen øverst i artiklen.