Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Nu sker det: Spurs og Liverpool kæmper om AC Milan-stjerne

Af Emil Eire Frerk Olsen
04.09.2021 Kl. 13:47
Liverpool og Spurs er nu rykket ind i kampen om AC Milans midtbanestjerne Franck Kessié, der snart har kontraktudløb.

AC Milans eftertragtede midtbane-stjerne Franck Kessié har kontraktudløb til næste sommer, og som det er lige nu, kan ivorianeren skifte gratis allerede til vinter.

Nu forlyder det, at to Top Seks-klubber har sat ind efter den anerkendte midtbanespiller.

Sport Italia og Calciomercatos Rudy Galetti erfarer, at Tottenham og franske Paris Saint-Germain har meldt deres interesse til Franck Kessié, som de ønsker at hente i januar.

Galetti tilføjer, at han er blevet informeret om, at også Liverpool har meldt sig på banen for at hente spilleren.

The Reds har haft et stille transfervindue, hvor man blot har hentet én enkelt spiller (Ibrahima Konaté), men en Kessié-handel vil altså rette sig ind efter deres økonomiske situation.

Kessié har i løbet af sin tid i AC Milan udviklet sig til en af verdens bedste dybdeliggende midtbanespillere, hvorfor Premier League-klubber utvivlsomt følger spillerens situation tæt.

Milano-klubben har en historik med ikke at ville give sig for stjernespilleres høje priskrav, hvilket blandt andet så spillere som Gianluigi Donnarumma og Hakan Calhanoglu forlade klubben gratis.

Kessié har tidligere udtalt, at han er glad i Milan og ønsker at blive, men forhandlingerne mellem ham og Milan har altså strukket sig over flere måneder nu.

 

Annonce