Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Nu sker det: Premier League-turnering i USA bliver en realitet

Af Jeppe Augustsen
17.10.2022 Kl. 07:23
Pandemien udsatte planerne om en Premier League-turnering i USA, men det står nu til at blive en realitet næste år.

Inden for de seneste to årtier har amerikanske milliardærer gjort deres indtog i engelsk fodbold – og særligt Premier League.

Der går efter sigende ikke lang tid, før Bournemouth også får amerikanske ejere, som vil betyde, at halvdelen af de 20 Premier League-klubber har amerikanske ejere. 

Det amerikanske marked er meget interessant for Premier League, hvor interessen for fodbold kun er stigende. Derfor er det også i Premier Leagues interesse at få eksponeret klubberne i USA – og det kommer de snart til. 

The Athletic melder i dag, at flere Premier League-mandskaber vil deltage i en pre-season turnering i USA næste år, som har været undervejs i nogle år. Pandemien udsatte planerne om at gøre det til en realitet i 2022.

De sidste detaljer mangler at komme på plads, men det er planen, at seks Premier League-klubber skal spille i to grupper bestående af tre klubber. 

Kampene skal både spilles i det vestlige og østlige USA, og det forventes, at alle kampe bliver udsolgt grundet Premier Leagues branding i USA. 

Ifølge The Athletic er 14 ud af de 20 Premier League-klubber interesseret i at deltage, men det er nødvendigvis ikke 'Big Six-klubberne', der kommer til at deltage. Man håber dog på, at én af de store klubber vil deltage. 

Annonce