AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2020 18:06
Nu får Chelsea hård modstand: PSG melder sig til i kampen om Real-talent

Når først én storklub har øjnene på et talent, kommer der ofte flere til. Også Chelsea må nu indse, at de møder hård konkurrence i deres forsøg på at hente Achraf Hakimi.


Achraf Hakimi, der i øjeblikket er udlånt til Borussia Dortmund fra Real Madrid, er en eftertragtet herre hos de fleste europæiske storklubber. Det skyldes blandt andet hans kontraktudløb næste sommer.

Den alsidige marokkaner, Achraf Hakimi, har tiltrukket sig interesse fra både Juventus, PSG og Chelsea. Hans kontrakt udløber i sommeren 2021, og derfor er Real Madrid tvunget til at sælge eller forlænge med ham.

Achraf Hakimi har i de seneste to sæsoner været udlejet til Borussia Dortmund, og opholdet har budt på en række fornemme indsatser. I 65 kampe har Hakimi lavet 10 mål og lagt op til 17.

Ifølge spanske AS, så var der forhandlinger i gang mellem Real Madrid og Hakimi om en forlængelse, men det var altså inden corona-krisen for alvor tog fat.

I et interview med selvsamme avis i oktober, fortalte Hakimi om sin nuværende situation, der er præget af en vis usikkerhed.

- Jeg vil ikke lyve. Selvfølgelig vil jeg gerne have succes i Madrid, men hvis ikke jeg kan opnå det her, vil jeg prøve andetsteds. Det er min drøm at lykkes her, fortalte han dengang.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED