AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2020 17:34
Newcastle-spiller afslører: Denne PL-profil er sværere at dække op end Ronaldo

Jetro Willlems mener, at det er mere besværligt at stå mand mod mand med Adama Traore end Cristiano Ronaldo.


Jetro Willems havde en svær opgave med at dække Wolves' formstærke winger, Adama Traoré, op forleden, da de to klubber spillede 1-1.

Den hollandske back gjorde et fint stykke defensivt arbejde, men indrømmer efterfølgende gerne, at spanierens fysik og fart havde blæst ham bagover undervejs.

- Jeg har spillet mod nogle virkeligt gode spiller i min karriere, men ingen har været nær så hurtige som Traore, siger Willems til Northern Echo.

- Han er et bæst. Han er ikke kun utroligt hurtig, men også ekstremt stærk.

Willems har blandt andet stået overfor verdensstjernen Cristiano Ronaldo, og det var på mange måder en nemmere udfordring end at stå ansigt til ansigt med Wolves-profilen.

- Jeg har spillet mod Ronaldo, som også er hurtig, men ikke så hurtig som Traore. Han har en masse evner og driblinger, men nogle gange er det nemmere at stå overfor sådan en type end en mand, der bare har utrolig fart i støvlerne, siger Willems.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED