AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2019 22:27
Newcastle hentede flot sejr mod Sheffield United

På mål af Allan Saint-Maximin og Jonjo Shelvey sikrede Newcastle sig her til aften en sejr på 2-0 over Sheffield United.


Tre point adskilte Sheffield United og Newcastle inden aftenens opgør på Bramall Lane, og der var dermed lagt i kakkelovnen til et interessant opgør. 

Oprykkerne fra Sheffield United løb ind til opgøret som smalle favoritter, men det var gæsterne fra Newcastle, der kom bedst fra land. 

Efter små 10 minutter modtog sommerindkøbet Allan Saint-Maximin et indlæg fra højre, som han flot headede ind bag Dean Henderson. 

Scoringen fik hjemmeholdet til at presse på, men trods et par muligheder formåede de ikke at score, og holdene kunne derfor gå til pause med 1-0 til Newcastle på måltavlen. 

Efter pausen fortsatte Sheffield United med at presse, men med tyve minutter tilbage af opgøret blev det rigtig svært for Chris Wilders tropper. 

Her lagde Andy Carroll på flotteste vis bolden til rette for en fremadstormende Jonjo Shelvey, der kunne løbe alene ned mod Henderson og score sikkert til 2-0. 

Der blev ikke scoret yderligere, og Newcastle hentede dermed en vigtig sejr. 

Med sejren rykker Newcastle op på siden ad Sheffield United med 19 point. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED