Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:10:2021 11:00
Newcastle halter langt efter på ét punkt: Nu vil de kopiere topklubberne

Især ét område trænger til udvikling hos The Magpies, mener klubbens nye ejere.


Newcastles nye ejere, og i særdeleshed Amanda Staveley, væmmes over de faciliteter, klubben i øjeblikket byder sine spillere.

I forbindelse med et interview fra The Guardian, lagde Staveley vægt på, at Newcastle ville forstærke sig markant, men at det ville kræve den rette infrastruktur.

Træningsanlægget Darsley Park er langt fra Premier League-standard, og det kan blive en hæmsko for den nyrige klub i forsøget på at lokke nye spillere til.

Derfor vil klubben nu opgradere faciliteterne markant, så de kan komme i omgangshøjde med eksempelvis Liverpool og Manchester City, som i løbet af de seneste år har postet mange penge i lige netop denne udgiftspost.

- Jeg tror ikke, det vil stoppe dem i at tiltrække spillere. Men de skal vise deres planer for de nye faciliteter til dem. Desto hurtigere, de kan skabe normale træningsfaciliteter, desto bedre, fortæller Noel Whelan, tidligere angriber i Leeds United, til Football Insider.
 
- Jeg ved, det tager meget tid, men de bliver nødt til at udforske, hvorvidt de kan bygge det på den nuværende grund, eller om de skal finde en ny grund.
 
- Det er et emne, der er blevet talt om i mange år, at Newcastles faciliteter ikke er Premier League-standard.
 
- Nye spillere vil se noget lignende a la Manchester City og Liverpools træningsanlæg, og det skal de kopiere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE