Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 08:47
Neville storroser Spurs-stjerne: Han er på niveau med Salah, Sterling og Mané

Son Heung-min er blandt ligaens bedste offensive spillere, selvom han ikke altid får den kredit, han fortjener, mener Gary Neville.


Sæsonen er stadig kun ved at tage form, men med sin afgørende scoring mod Burnley mandag bragte Son Heung-min sin sæsontotal op på ni mål og fire assists i alle turneringer for Tottenham.

Det er tal, som kendetegner en angriber på eliteniveau, og Gary Neville er også af den holdning, at sydkoreaneren er blandt de allerbedste offensivspillere i Premier League.

- Jeg synes, Sons niveau bliver underdrevet, og han får ikke samme bevågenhed som andre topspillere i ligaen. Men han er helt fantastisk, og det må være et mareridt at spille imod ham, for han tager alle de rigtige løb, fortæller Neville til Sky Sports.

- Man snakker ofte om Sterling, og vi taler tit om Mané og Salah, men Son er på samme niveau som dem. Var han spiller for Liverpool eller City, ville han gøre det samme, som de stjerner gør.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED