Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2021 08:32
Neville: Solskjær vinder ikke ligaen med disse fire i startopstillingen

Gary Neville mener ikke, at Manchester United kan vinde ligaen, hvis de ikke får skabt en balance på holdet, som skal kompensere for Cristiano Ronaldos begrænsede løbepensum.


Alle Manchester United-fans jublede, da klubben hentede Cristiano Ronaldo tilbage til Old Trafford.

Gary Neville var også en meget glad mand over signingen, men han kan også godt se problemerne ved at få Cristiano Ronaldo ind på holdet.

Da portugiseren ikke bidrager med det store løbepensum - især til det defensive - skal andre kompensere for ham, og det er der nogle spillere, der ikke dur til ifølge Gary Neville.

- Solskjær skal finde en ny måde at spille på med Ronaldo i startopstillingen. Jeg elsker signingen. Jeg elsker Ronaldo, men Manchester United skal finde en ny måde at spille på for at kompensere for ham, siger Gary Neville til The Overlap.

- Det skal være som vi spillede for 10-15 år siden. Scholes og Carrick på midten, men vi havde Ji-Sung Park, der arbejdede uafbrudt. Rooney og Tevez, der løb frem og tilbage. Alle løb som vilde hunde for at kompensere for Ronaldo. 

- Hvis man spiller med Fernandes, Greenwood og Pogba sammen med Ronaldo, så bliver man ramt på omstillingerne, og så vinder du ikke ligaen. Der skal være en balance på holdet, lyder det fra Gary Neville.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE