Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 16:56
Neville raser: Bødestraf til Super League-klubber er en skændsel

Premier League og Big Six-klubberne er blevet enige om et forlig, der ser de seks klubber splejse en bødestraf på £22 millioner for deres involvering i Super League-planerne.


Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham skal tilsammen betale £22 millioner i straf efter deres forsøg på at bryde ud og forme European Super League.

Det har Premier League denne onsdag offentliggjort, efter at parterne er nået frem til et forlig. De involverede klubber slipper altså for en potentiel pointstraf, mens den økonomiske straf næppe er noget, de seks klubber for alvor kommer til at føle.

Netop derfor kalder Gary Neville forliget for en "absolut skændsel" på sin personlige Twitter-profil. Manchester United-legenden har fra første dag, Super League blev annonceret, været en hårdnakket modstander af ideen, som sidenhen selv har ført kampagner for at forhindre lignende initiativer fremover.

De £22 millioner vil blive brugt til at fremme projekter inden for græsrodsfodbold i England.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED