Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Neville om United: Dette gør mig bekymret

Af Jeppe Augustsen
18.09.2023 Kl. 21:03
Gary Neville er bekymret for Manchester Uniteds rekruttering.

Seks point i fem kampe er det blevet til for Manchester Uniteds vedkommende.

I sommervinduet blev Andre Onana, Mason Mount, Rasmus Højlund, Sofyan Amrabat, Altay Bayindir, Jonny Evans og Sergio Reguilon hentet til klubben.

 

Gary Neville mener, at det er en stor svaghed for klubben, at det er manageren, der direkte bestemmer, hvem der skal bringes til klubben.

– Der er ikke en eneste Manchester United-fan, som jeg kender og har hjerne, der er mest sur på Erik ten Hag. Det de (fansene, red.) virkelig vil have er en ændring på ejerfronten. De vil have stabilitet og en gruppe spillere, som er forpligtet, siger Gary Neville til Sky Sports.

– Jeg tror ikke, at spillerne ikke er forpligtet. Jeg tænker bare på kvaliteten. Det er min bekymring. 

– Fra et sportsligt synspunkt er klubben er blevet revet fra hinanden pga. trænernes ønsker på rekruttering, og det er sket igen. Det er Erik ten Hags spillere. Det er dem, han ville have. Det samme gjorde Jose Mourinho og Louis van Gaal.

– De har hentet de spillere, som de ville have. Jeg troede, at der på nuværende tidspunkt ville være et større sportsligt projekt bag kulisserne, som skulle bringe spillerne ind. 

– Men igen har Manchester United tilladt manageren at påvirke købende, og det er min bekymring omkring klubben. Der er ingen styrke i toppen af hierakiet, lyder det fra Gary Neville.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. United-legende ude med riven: "Det er en skændsel"

2. Kræver spilletid: Arsenal-stjerne truer med at forlade klubben

3. Aldrig set før: Arteta vil træffe mærkværdig beslutning

4Galt eller genialt: PL-klub prøver med ny opfindelse i madbod

5. Efter to oplæg: Mohamed Salah slår Premier League-rekord

Annonce