AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2019 13:58
Neville: Liverpool-stjerne er Premier Leagues bedste spiller netop nu

Phil Neville tøver ikke med at kalde Sadio Mané for Premier Leagues bedste spiller.


Han er ikke topscorer, og ej heller ham der har lavet flest assists. Men ifølge Phil Neville er Sadio Mané den bedste spiller i Premier League.

Liverpool-spilleren har gennem lang tid holdt et utroligt højt niveau for sit klubhold, og onsdag aften kom han igen på måltavlen, da the Reds tog en vigtig sejr i Merseyside-derbyet.

Her var Sadio Mané muligvis kampens spiller, og efterfølgende var Phil Neville heller ikke sen til at kalde senegaleseren for Premier Leagues bedste spiller i øjeblikket.

- Jeg synes ikke, der er en bedre spiller i Premier League end Mané – måske i Europa. Vi plejede at have Hazard, som jeg syntes var fantastisk, og nu synes jeg, at Mané er verdensklasse, lød det fra Phil Neville ifølge Premier Leagues officielle hjemmeside.

Det er især kantspillerens evne til at altid at komme i farlige situationer foran mål, der har kastet roser af sig, og i sidste sæson delte han også topscorerværdigheden i ligaen med Mohamed Salah og Pierre-Emerick Aubameyang.

I denne sæson har han scoret ni mål i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED