Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2020 13:11
Neville justerer forudsigelse: Liverpool vinder mesterskabet

Det står ifølge Gary Neville allerede klart, at Liverpool igen vinder det engelske mesterskab.


Gary Neville forudsage inden sæsonen, at Manchester City ville vinde det engelske mesterskab, mens det da også var dem, han ville smide sine egne penge på.

De penge ville han i så fald have trukket ud nu.

United-legenden tror ikke længere på sine lokalrivaler, og det skyldes mere Liverpools præstationer end Citys.

Således udtalte Neville sig om Liverpool i Sky-studiet efter mandagens Liverpool v Arsenal-kamp, der endte 3-1.

- Jeg valgte City inden sæsonen startede med forventning om, at de ville svare igen fra sidste sæson. Jeg havde troet, at de ville gøre mere i transfervinduet, og selvom vi kun er tre kampe inde, har jeg allerede ombestemt mig, fortæller Neville.

- Det er ikke kun på grund af Leciester-kampen. Jeg var der, og det var naturligvis et dårligt resultat, men det er Liverpools præstationer der gør det - selv mod Leeds, som var en skør kamp, hvor man sagde, at Liverpool spillede under niveau.

Det er kampe som disse, hvor man ikke spiller op til sit bedste og alligevel scorer fire mål og vinder, der gør, at man vinder Premier League.

Liverpool ligger lige nu på en delt førsteplads sammen med Leicester og Everton, mens City roder i bunden med en kamp i underskud.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED