AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:12:2019 18:09
Neville: Everton-mål lignede den gamle De Gea

David De Gea blev 'mobbet' til at ramme forbi bolden i dagens kamp mod Everton.


Everton tog tidligere på dagen et point med hjem fra Old Trafford, hvor man mødte Manchester United.

Undervejs i kampen scorede the Toffees et mål, som blev gennemset af VAR, men som efterfølgende blev betragtet som værende gyldigt.

Situationen var, at Dominic Calvert-Lewin kom flyvende ind mod David De Gea med albuen først, hvorefter den spanske målmand ramte forbi bolden.

Premier League har efterfølgende sagt, at målet talte, da der var tale om en 'normal kontakt'. Det er Manchester United-legenden Gary Neville enig i, og han siger, at det er De Geas egen skyld.

- Leighton Baines slog et vidunderligt indlæg, og David De Gea... ja... Det giver flashback til hans start i Manchester United, og han blev fysisk mobbet til af to Everton-angribere, lyder det fra Neville ifølge the Mirror.

- Rammer De Gea den en lille smule? Ja, og det gør det til en mareridtssituation for Victor Lindelöf. Målmanden skal bokse til den bold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED