Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Neville er træt: Det giver ingen mening mere

Af Jeppe Augustsen
05.12.2023 Kl. 17:17

Gary Neville har i længere tid været irriteret over tilstandene i Manchester United.

Manchester United-legenden har været kritisk over flere aspekter i Manchester United, og én ting er gået igen og igen – nemlig ejerskabet.

Efter resultaterne i denne sæson gider Gary Neville ikke længere forklare, hvad der skal til, før klubben kommer på rette spor igen.

– Vi har været her før. Det er som ‘en ny dag truer’, hvor spillerne ikke ser interesseret ud. Kropssproget er svaget. Præstationerne er middel. Manageren får kritik. Rekrutteringsteamet får kritik, siger Gary Neville til Sky Sports.

– Ejerne. Der er heller ikke sket noget. Det tyder dog på, at det bliver færdiggjort i denne eller næste uge. Det er tæt på.

– Manchester United sidder fast. De sidder fast i en cyklus af fiasko i forhold til de penge, der er blevet brugt. Det ændrer sig ikke, før der kommer en strukturel ændring. Jeg har sagt det igen og igen, og det giver ingen mening at sige det mere, lyder det fra Neville.

Gary Neville har også udtalt, at han ikke ser frem til opgøret mod Chelsea, der spilles på Old Trafford onsdag aften. Læs mere her.

Annonce