Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2020 09:24
Neville beskylder Klopp for at lave en "Fergie": Han vil bare have en fordel til Liverpool

Gary Neville mener ikke, at Jürgen Klopp har ret, når Liverpool-træneren klager over kampprogrammet.


Gary Neville mener ikke, at Jürgen Klopp har en pointe, når han klager over et tætpakket kampprogram i en sæson, som står i coronavirussens skygge. Spørger man Sky Sports-kommentatoren, så forsøger Liverpool-manageren at skaffe sit hold en fordel på samme måde, som Sir Alex Ferguson i sin tid gjorde det.

En arrig Klopp har flere gange stillet sig op til interview i de seneste uger og ytret sin utilfredshed med måden, hvorpå de engelske tv-stationer planlægger tidlige lørdagskampe i Premier League for de hold, som har været involveret i midtugekampe i Champions League.

Og selvom Neville har sympati med tyskeren, føler han ikke, at han har ordentligt belæg for sit brok.

- Jeg synes ikke, at Klopp har en pointe, når det omhandler spillernes udmattethed, længden på deres pre-season eller de tidligere lørdagskampe, fortæller Neville til Sky Sports.

Liverpool-træneren har argumenteret for, at denne sæson er helt unik på grund af coronavirussen, og at tv-stationerne derfor burde tilpasse sig for at beskytte spillerne bedre. Neville køber den bare ikke, for samtlige Premier League-spillere havde tre måneders pause, da coronavirussen rasede og satte sidste sæson på pause.

Samtidigt havde Liverpool-spillerne ifølge Neville fem ugers pre-season, hvor han selv i sin aktive karriere kun havde omkring fire ugers ferie og pre-season. Derfor er United-ikonet overbevist om, at Klopp forsøger at skaffe sit hold en fordel på samme måde, som Sir Alex Ferguson gjorde det.

- De bedste managere ønsker bare at vinde. Klopp er en vindende træner nu, og det minder om Sir Alex Ferguson i sin tid. Han blev også altid betegnet som et brokhoved. Klopp største trussel mod endnu en titelvindende sæson er endnu en stor skade eller to, så han forsøger at præge folk psykologisk på samme måde, som Ferguson gjorde det i 15 eller 16 år, siger Neville til Sky Sports.

- Men han har ikke beviserne til at bakke sine påstande op. Han prøver bare at skaffe sig en fordel for at få resultater, længere er den ikke.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED