AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2019 09:40
Nej til United? - Van der Sar fokuserer på Ajax

Edwin van der Sar har kommenteret rygterne om, at han er kørt i stilling til at blive udnævnt til Manchester Uniteds første sportsdirektør.


Edwin van der Sar står umiddelbart ikke med et ben i Manchester United, for Ajax-direktøren fokuserer - i hvert fald efter udsagn - på at bringe Ajax tilbage til toppen af europæisk fodbold.

Den tidligere Manchester United-målmand er ellers blevet tippet til at blive udnævnt som klubbens første sportsdirektør, men den 48-årige hollænder ser ud selv at sætte en stopper for rygterne.

- Jeg nyder min tid i Ajax. Jeg har en rolle som administrerende direktør, fortalte hollænderen onsdag aften, da han var til stede ved Vincent Kompanys testimonial-kamp i Manchester.

- Jeg ser meget frem til at bringe Ajax tilbage til toppen af Europa. Vi var tæt på sidste år, men nu skal vi udnytte muligheden og blive der.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED