Nedrykningsbrag havde det hele: Selvmål, udvisning og strømafbrydelse

Af Emil Plovgaard
21.01.2022 Kl. 22:03
Ondt blev til værre for Watford fredag aften.
Det gik helt galt for Watford fredag aften, som på hjemmebane mødte en anden nedrykningsrival i form af Norwich

Første halvleg overlevede Watford på magisk vis uden at få en scoring imod sig, men den gik ikke i anden halvleg.

Amerikanske Josh Sargent gjorde væsen af sig. Angriberen scorede sit første mål i Premier League-regi fem minutter inde i anden halvleg.

Kampen skulle blive afbrudt, da lysene på stadion gik. Og det gik hårdt ud over hjemmeholdet.

De var slet ikke vågne, da Josh Sargent besluttede sig for at fordoble føringen kort efter strømafbrydelsens ophør.

Ondt blev til værre, da Emmanuel Dennis modtog sit andet gule kort for en grov forseelse, da der stod 77 minutter på stadionuret.

Og særligt skulle det blive for Watford i kampens tillægstid. Hjemmeholdets Juraj Kucka scorede i eget net, og så stod der 3-0 til gæsterne.

Sejren betyder, at Norwich kravler op over nedrykningsstregen, mens Watford omvendt kravler ned.