AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2019 10:14
Nasri: Ikke andet end love for Arsenal

Samir Nasri er tilbage i Premier League, og han har kun rosende ord om Arsenal.


Samir Nasri fortæller, at han ikke har andet end kærlighed for sin tidligere klub Arsenal, til trods for et knap så pænt farvel til klubben, da han skiftede til Manchester City i 2011. Her fik Nasri fortalt, at han mente, Manchester Citys fans var mere passionerede – og det glemte Arsenals fans ikke.

I dag lørdag kan han så igen stå ansigt til ansigt med de selv samme fans, efter Nasri er vendt tilbage til Premier League fra at have været karantæneramt for brud på dopingreglerne.

Nasri reflektererede i et interview over sin tid hos The Gunners:

- Jeg nød det virkelig meget. Jeg havde en træner, der troede på mig. Det var som en anden far. Når jeg ser tilbage, er jeg rigtig glad for mine tre år, men skuffet over ikke at have vundet noget, for vi havde virkelig meget kvalitet på holdet. Jeg havde måske nogle knapt så velvalgte ord om Arsenal-fans før i tiden, men jeg har ikke andet end kærlighed til overs for dem. Jeg plejede at sige dårlige ting om dem (Arsenals fans), fordi jeg følte mig såret over deres behandling af mig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED