Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2020 09:29
Næsten 100 gange mere værd nu: United kunne have signet toptransfermål for £700.000

Dayot Upamecano var angiveligt klar til at skrive kontrakt med Manchester United i 2017, men et mindre beløb gjorde, at handlen ikke blev en realitet, skriver The Sun.


Prutten om prisen for £200.000 - eller 1,6 millioner kroner - gjorde, at Dayot Upamecano ikke skiftede til Manchester United i 2015, skriver The Sun.

Den dengang 16-årige franskmand blev sammen med sin mor og agent vist rundt på Manchester Uniteds træningsanlæg Carrington, men The Red Devils kunne ikke blive enige med Valenciennes om en salgspris for stortalentet.

Manchester United bød angiveligt £500.000, men den franske klub krævede £700.000. Et beløb, United aldrig matchede, så i stedet endte midterforsvareren med at skifte til RB Leipzig to år senere for £9 millioner.

I dag er den nu 21-årige forsvarer blandt de mest ombejlede spillere i europæisk fodbold, og ifølge ESPN og en række andre medier er franskmanden en af de profiler, Solskjær ønsker at forstærke sit forsvar med enten til januar eller næste sommer.

Ifølge Transfermarkt er han dog knap £55 millioner værd i dag, så set i bagklogskabens lys skulle The Red Devils nok have betalt de £200.000 ekstra, som Valenciennes forlangte for fem år siden.

Det hører med til historien, at Upamecano har en frikøbsklausul på £40 millioner, som bliver aktiv efter denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED