Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Mystisk: Ingen spor af Barcelona på Andreas Christensens Instagram

Af Emil Plovgaard
11.08.2022 Kl. 09:46
Nu er der ikke længere spor af, at Andreas Christensen skulle være Barcelona-spiller.

ESPN skrev onsdag, at det er muligt for Andreas Christensen at rive sin kontrakt med FC Barcelona i stykker, hvis han ikke er registreret inden lørdagens La Liga-kamp mod Rayo Vallecano.

Samme dag har Andreas Christensen øjensynligt slettet et opslag med FC Barcelona, ligesom han også har ændret sit profilbillede til et gammelt, hvor han sidder iført Chelsea-trøje med en Champions League-medalje rundt om halsen, skriver Daily Mail.

Christensen skiftede tidligere på sommeren fra Chelsea til FC Barcelona, men opholdet i Catalonien kan vise sig at blive en kort affære.

Foruden Christensen, har FC Barcelona heller ikke endnu registreret Franck Kessié, Robert Lewandowski, Raphinha, Jules Koundé, Ousmane Dembélé og Sergi Roberto. De to sidstnævnte har skrevet under på nye kontrakter med FC Barcelona.

ESPN skrev i samme melding, at FC Barcelona-præsident, Joan Laporta, forholder sig optimistisk til, om de syv uregistrerede spillere bliver i klubben.

Franck Kessié har efter sigende den samme klausul som Andreas Christensen i sin kontrakt, men det vides ikke, om de fem andre har samme mulighed. Ifølge ESPN's oplysninger er det dog kun muligt for Christensen og Kessié, idet de begge er ankommet på en fri transfer.

 

Annonce