AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 18:59
Mundvand hos PL-klubberne: Her er listen med de bedste unge målscorere

Det britiske medie Football365 har fundet frem til denne sæsons bedste unge målscorere på tværs af de bedste europæiske ligaer. Ingen fra Premier League figurerer på listen.


Football365 har ud fra listen stillet som kriterie, at spillerne skal være 23 år eller yngre og have scoret mindst 14 mål i sæsonen.

Af de ti bedste på listen figurerer ingen fra Premier League - Richarlison fra Everton har kun scoret 13 mål.

Ikke desto mindre må det give mundvand hos Premier League-klubberne at tage et kig på listen, der indeholder masser af spændende transfer-emner.

 

10: Jean-Philippe Mateta - Mainz - 14 mål

Den franske offensiv har haft en fænomenal sæson hos tyske Mainz, hvor han blev hentet for 7 millioner pund sidste sommer. Værdien er sidenhen fordoblet. Mulige transfermål kunne være Everton eller West ham.

 

9: Henry Onyekuru - Galatasaray - 14 mål

Det bliver ikke bedre, når man scorer målet, der skaffer ens klub The Double. Det har i denne sæson været tilfældet for nigerianske Henry Onyekuru. Angriberen er ejet af Everton, men udfordringer med arbejdstilladelse kan sikre ham endnu en sæson i Galatasaray.

 

8: Moussa Dembele - Lyon - 15 mål

Dembele kom til klubben fra Celtic i sidste sæson. Og han bliver gerne en sæson til i det franske. Men intet er som sagt sikkert i fodboldens verden, og interesse fra Manchester United kan et skifte blive aktuelt.

 

7: Joao Felix - Benfica - 15 mål

Sikke en sæson det unge portugisiske stjernefrø har haft. Med 20 mål på tværs af alle turneringer er han på de fleste storklubbers læber. Manchester United er rygtet klar til at betale i omegnen af 850 millioner kroner for ham.

 

6: Andrea Petagna - SPAL - 16 mål

Den 23-årige italienske forward har høvlet mål ind i denne sæson efter blot ni mål på to sæsoner for Atalanta. Hans spillestil minder meget om den, en klub som Leicester kunne drage stor nytte af efter Shinji Okazakis afsked.

 

5: Timo Werner - RB Leipzig - 16 mål

Den tyske landsholdsangriber har endnu ikke sat sin signatur på en ny kontrakt med den tyske klub. Derfor kan Werner være på vej videre til en af de mange storklubber, der ønsker ham. Liverpool og Bayern er favoritter til at hente ham.

 

4: Kai Havertz - Bayer Leverkusen - 17 mål

Blot 19 år er Kai Havertz, der har haft en fremragende sæson. Han har allerede sat rekord som bedst-scorende teenager i Tyskland, og det skulle Bayern München have lagt mærke til. Leverkusen spiller dog i Champions League næste sæson.

 

3: Luka Jovic - Eintracht Frankfurt - 17 mål

En ekstraordinær 2. sæson har gjort Luka Jovic til et af de helt store transfer-emner denne sommer. Real Madrid har i længere tid haft snøren ude efter angriben, men et højt prisskilt kan få andre klubber med i kapløbet.

 

2: Nicolas Pepe - Lille - 22 mål

En målscorende winger er altid attraktiv for de største europæiske klubber. Det samme gælder Nicolas Pepe, der har scoret nærmest efter behag i denne sæson. Masser af engelske topklubber har allerede udvist stor interesse i spilleren.

 

1: Kylian Mbappé - Paris Saint-Germain - 32 mål

Ingen over og ingen ved siden af, når det kommer til bedste unge målscorer. Den 20-årige franske verdensmester har bombet mål ind denne sæson, og trods nylig spekulation om exit er han formentlig at finde i den franske hovedstad igen næste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED