Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Muligt sommerskifte: Højlund træffer snart vigtig beslutning

Af Jeppe Augustsen
26.03.2023 Kl. 19:14
Rasmus Højlund vil snart træffe en vigtig beslutning, som vil få betydning for hans fremtid.

Inden landsholdspausen har der været meget snak om Rasmus Højlund, der er blevet kædet sammen med flere storklubber grundet sine præstationer for Atalanta.

Og interessen er ikke blevet mindre efter de seneste to landskampe, hvor den 20-årige danske angriber har nettet fem gange. Det blev til et hattrick mod Finland og to mål mod Kasakhstan.

Klubber som Arsenal, Manchester United, Newcastle, Juventus og Napoli er blevet kædet sammen Rasmus Højlund, og der er massiv interesse i den talentfulde dansker. Det fortæller Fabrizio Romano.

– Som jeg forstår det, er der mange klubber i Europa, der følger ham tæt i Atalanta og på landsholdet. Klubber fra England. Klubber fra Tyskland. Der er meget bevægelse omkring Rasmus Højlund, siger Fabrizio Romano.

Rasmus Højlund står i øjeblikket uden agent, da han og Boutique Transfers & Management afsluttede samarbejdet sidste år. 

LÆS OGSÅ: Ude med riven: Bruun dumper danske Premier League-spillere

Men ifølge Fabrizio Romano går der ikke lang tid, før han har en ny agent på plads.

– Ramus Højlund står til at vælge en ny agent inden for de kommende dage eller uger forud for sommertransfervinduet, og vi ved, hvor vigtige agenter er omkring en beslutning for det næste skifte.

– Bliver han i Atalanta i en sæson mere? Skifter han til et nyt land? Hvilken klub og hvilket forhold har de? Det bliver afgørende for Højlunds fremtid, lyder det fra transferjournalisten.

LÆS OGSÅ: Advarer Barcelona: Stort Premier League-bud på 'AC' kan være på vej

Annonce