AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 10:12
Muligt sommerskifte? Berbatov opfordrer Kane til at tænke på sig selv

Dimitar Berbatov mener, at Harry Kane skal begynde at tænke lidt mere over sig selv, og hvad han vil opnå med sin karriere.


- Hvis jeg føler, at vi ikke kan konkurrere, vil jeg ikke være der bare for at være der, fortalte Harry Kane i sidste måned.

På den måde blev der straks kastet brænde på bålet, der sender den engelske landsholdsspiller i forbindelse med et skifte væk fra Tottenham i sommerens transfervindue.

Harry Kane har indtil videre været tro over for Tottenham, selvom der også tidligere har været rygter om, at andre klubber har vist interesse for at købe angriberen. Men det kan der måske blive lavet om på, og det får han opbakning til af Dimitar Berbatov.

Bulgareren var i en lignende situation som Harry Kane i slutningen af 00’erne, hvor han endte med at forlade Tottenham til fordel for Manchester United.

- Jeg ser flere ligheder i den situation, jeg gik gennem, og hvad der sker med Kane. Jeg føler, at han er på samme tidspunkt i sin karriere, som jeg var. Man begynder at tænke over, om man er på den rette vej, og man begynder at tænke over at vinde ting, fortæller Berbatov til the Mirror.

Det er særligt Manchester United, der er blevet nævnt som en bejler til Tottenham-stjernen på det seneste, men fra Tottenham-ledelsen er beskeden klar – man ønsker ikke at sælge Harry Kane den kommende sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED