AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2020 14:35
Mulig byttehandel: Karius kan få afgørende rolle i handel værd 135 millioner

Loris Karius kan angiveligt ende med at blive brugt i en handel for Trabzonspor-målmand Ugurcan Cakir.


Loris Karius reddede ikke Liverpool i Champions League-finalen i 2017/18, men han kan endnu få gavn for Liverpool, som sendte ham på udlån til Besiktas forud for forrige sæson.

Tyrkiske medier har længe berettet, hvordan The Reds længe har scoutet Trabzonspor-målmand Ugurcan Cakir.  Den 23-årige målmand, der har fået en kamp for det tyrkiske landshold, anses som et af landets største talenter.

Derfor vil Liverpool gerne have fingrene i ham, og The Reds skulle være klar til at tilbyde Lorius Karius samt en pose penge for målmandstalentet.  Det skriver Karadeniz Gazetesi, hvis troværdighed - eller mangel på samme - vi ikke kan kloge os på.

Liverpool mener ngiveligt, at Karius er knap €8 millioner værd, men skulle samtidigt være klar til at byde yderligere €10 millioner for Cakir -  hvilket ville bringe en samlet handel op på knap €18 millioner - eller 135 millioner kroner.

Cakir er næppe udset et rolle som førstemålmand for The Reds.  Den position sidder Alisson uden tvivl tungt på. Til gengæld er det ikke utænkeligt, at Liverpool gerne vil have en yngre backup-målmand end 33-årige Adrian på sigt.

Der har været en del rygter om, at Besiktas gerne ville købe Karius eller forlænge hans lejeophold, men manglede midlerne til at få det til at hænge sammen.  Det er måske derfor, Liverpool angiveligt ser sig op efter alternative måder at få afsat tyskeren på.

OPDATERING:  Et andet tyrkisk medie, Sabah, skriver denne mandag, at Liverpool faktisk har budt €15 millioner på den 23-årige målmand -  men nævner intet om, at Loris Karius potentielt indgår.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED