AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2020 20:17
Moyes om genstart: Har brug for træningskampe

West Ham-manager David Moyes mener at klubberne skal have lov til at spille venskabskampe, inden sæsonen genoptages efter coronakrisen.


Premier League sparkes igang igen efter coronakrisen den 17. juni i en kamp mellem Aston Villa og Sheffield United samt en kamp mellem Manchester City og Arsenal. Det giver klubberne små to uger til at blive klar og derfor har klubberne også fået tilladelse til at træne sammen, men også spille træningskampe.

Det faktum, at spillerne får kamptræning inden sæsonen genoptages er altafgørende, mener West Ham-manager David Moyes.

- Hvis man tænker på en normal opstart ville klubberne have gennemført flere træningskampe. Ikke alle klubberne når at få samme kamptræning, men at vi får muligheden for at lave nogle træningskampe bag lukkede dører har stor betydning, siger den skotske manager til Sky Sports og tilføjer:

- Selvfølgelig skal vi tage alle forholdsregler og vi kommer ikke til at spørge andre klubber om at komme til os, ligesom vi heller ikke rejser ud og spille mod andre. Men det vigtigste er også, at spillerne får kamprelationerne tilbage og det gøres under de rigtige forhold, slutter David Moyes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED