Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2022 20:42
Mourinho vil lade Roma-stjerne smutte til England

José Mourinho vil ikke stå i vejen for Tammy Abraham, hvis angriberen vil tilbage til engelsk fodbold.


Sidste sommer måtte Tammy Abraham forlade Chelsea, hvor han var kommet i overskud med klubbens køb af Romelu Lukaku, og englænderen tog derfor til AS Roma.

Her har han lavet 24 mål i 49 kampe og været en af stjernerne på José Mourinhos mandskab. Det har medført rygter om, at engelske klubber er på udkig efter skarpretteren.

Skulle det blive konkret, og ønsker Abraham selv at vende retur, er det ikke noget, som Mourinho vil forsøge at sætte en stopper for. Portugiseren er dog samtidig ikke så bekymret for det scenarie.

- Jeg tror ikke, det er nemt for en ung spiller at forlade sin klub, sit hjem, sin by, sit land og Premier League, fordi det er svært at forlade ligaen, når man er en del af den.

- Han tog muligheden, og jeg tror, at han gjorde det, fordi han stolede på mig. Hvis han i dette øjeblik vil tilbage til England – og det tror jeg ikke, at han vil – skal han bare knipse med fingrene. Jeg er så glad for ham, fortæller Mourinho ifølge London Evening Standard.

Chelsea har sikret sig en tilbagekøbsklausul i aftalen med Roma, og derudover har især Arsenal været nævnt som en bejler til englænderen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE