AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2018 12:29
Mourinho: Vi finder altid en måde at kæmpe os tilbage på

Manchester United-træneren roser sit mandskabs evne til at kæmpe sig tilbage i kampe.


Manchester United har i den seneste uge vendt et truende nederlag til sejr efter at have været bagud mod både Bournemouth og Juventus, og evnen til at lave et comeback kunne meget vel blive aktuel i søndagens udekamp mod Manchester City.

Skulle det ske, har Mourinho stor tiltro til, at hans hold kan kæmpe sig tilbage i kampen mod lokalrivalerne.

- Vi er ikke et hold, der giver op. Vi er et hold, som altid finder en måde at kæmpe os tilbage på. Nogle gange ændrer vi resultatet, andre gange ikke, sagde Mourinho til fredagens pressekonference forud for søndagens Manchester-derby.

Manchester United-træneren er lykkelig over, at hans trup har egenskaben til at vende en kamp, men han så selvfølgelig helst, at det aldrig blev nødvendigt at lave et comeback i første omgang.

- Hvis vi fortsætter med at lukke mål ind før modstanderholdene, kommer der en dag, hvor vi ikke kan vende kampen, så vi bliver nødt til at sørge for, at vi bliver bedre i vores tilgang til kampene og starter mere kompakt, lød meldingen fra Mourinho.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED