AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 19:30
Mourinho svarer igen på kritik: Han spillede tre vigtige kampe

José Mourinho har nu svaret igen på den kritik, som han blev udsat for af Danny Rose forleden.


Danny Rose mente ikke, at han fik den samme chance som de øvrige forsvarsspillere i Tottenham, og derfor rettede han i sidste uge en kritik af José Mourinho.

Tottenham-manageren mener dog ikke, at kritikken fra den engelske venstre back, som nu er blevet udlejet til Newcastle, havde noget på sig. Portugiseren mener blandt andet, at Rose fik en sublim mulighed, da Ben Davies blev skadet.

- Da han var ude, var det en god mulighed for andre til at spille. For (Japhet, red.) Tanganga var det i sidste ende den største chance i livet. Han har allerede spillet seks eller syv kampe med fuld tid for førsteholdet.

- For Ryan (Sessegnon, red.) var det accelerationen af en proces. Han har spillet flere kampe, end han normalt ville gøre.

- Selv for Danny Rose var det en god mulighed for at spille tre meget vigtige kampe. Han spillede mod Liverpool, Olympiakos – formentlig de to vigtigste kampe, vi skulle spille, og mod Bayern München i Champions League, sagde José Mourinho på et pressemøde tidligere i dag ifølge Goal.

Danny Rose overbeviste imidlertid ikke José Mourinho, og Tottenham-manageren har i stedet givet masser af spilletid til unge Japhet Tanganga på en lidt uvant position som venstre back.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED