AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2020 15:47
Mourinho: Man skal være idiot for ikke at se hvorfor Eriksen underpræsterer

José Mourinho ved godt, hvorfor Christian Eriksen underpræsterer lige nu.


Andele af hjemmepublikummet buhede af Christian Eriksen, da Tottenham tabte 1-0 til Liverpool lørdag.

Danskeren spillede heller ikke nogen stor kamp, men José Mourinho mener, det burde stå klart for alle, hvorfor danskeren underpræsterer lige nu -  nemlig på grund af forhandlingerne om sin fremtid.

- Hvis I spørger mig, om denne udgave af Christian Eriksen er den bedste udgave, bliver jeg nødt til at være ærlig og sige nej, sagde Mourinho til dagens pressemøde.

- Spørger I mig om årsagerne, så er jeg ikke idiot. Jeg har været i fodbold i mange år, og jeg ved, hvad spillerens situation er, og hvad Eriksen ønsker.

Faktisk mener Mourinho, at det er helt normalt, at spillere præsterer under sit vanlige niveau, når de står med et ben i en anden klub.

Flere engelske samt italienske medier skriver, at den danske playmaker nu har takket ja til det kontrakttilbud, som Inter Milan har præsenteret ham for.

Derfor skulle det næste skridt nu være, at Inter og Tottenham bliver enige om en pris.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED