AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 14:39
Mourinho: Liverpool og City ville klare sig fint uden Klopp og Guardiola

Portugiseren tror, fundamentet i de to klubber er så stærkt, at det ikke ville være nogen katastrofe at miste de to toptrænere.


José Mourinho er ikke bleg for at rose sine to trænerkollegaer fra Manchester City og Liverpool, da han anser både Pep Guardiola og Jürgen Klopp som toptrænere.

Men portugiseren er dog også overbevist om, at begge klubber ville kunne overleve uden sine trænere.

- Klubberne har en god struktur. Kigger man på City, så deler deres ejere deres sportsdirektør og Pep Guardiola og spillerne den samme holdning og ideer til projektet.  Det hele virker meget harmonisk, og der er god kemi, siger den tidligere Manchester United- og Chelsea-træner.

- Jeg synes, det samme gælder Liverpool. Klopp er i en god position, hvor han har kontrol over visse områder af klubben, men får støtte af andre, der tænker på samme måde.

Derfor mener Mourinho også, at man kunne vinke farvel til både Jürgen Klopp og Pep Guardiola i morgen, uden at det ville påvirke resultaterne - såfremt man hentede en anden træner med et vist niveau.

- Pep, fantastisk træner, Jürgen, fantastisk træner, men forlod de deres klubber i morgen, og erstattede man dem med en anden toptræner, så vil holdene stadig præsterer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED