Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 10:06
Mourinho forlanger undskyldning fra Fulham - hvis de stiller med stærkeste hold

Ifølge José Mourinho burde Fulham undskylde, hvis de stiller med deres stærkeste hold til aftenens kamp mod netop Tottenham.


José Mourinho har absolut ingen sympati med Fulham og Scott Parker, der er særdeles frustrerede over at skulle i aktion mod netop Spurs denne onsdag aften.

Egentlig skulle Tottenham have mødt Aston Villa i dag, men The Villans er så hårdt ramt af et smitteudbrud, at kampen er blevet udskudt. I stedet har Premier League besluttet, at Tottenhams kamp mod Fulham, som skulle være afviklet i slutningen af 2020, erstatter opgøret mod Villa.

Det er kommet bag på Scott Parker og spillertruppen, der havde regnet med at holde midtugen fri.

- Jeg er sur, jeg er skuffet. Tror jeg, man ville have rykket rundt på kampene, hvis det var to tophold, der skulle mødes? - Nej, det tror jeg ikke. Jeg tror ikke, det ville være sket for andre end os, og det er meget unfair, er Parker citeret for at sige til sit pressemøde.

Men Mourinho har absolut ingen forståelse for modstanderholdets klager. Han føler, Tottenham har haft et meget hårdere kampprogram og går endda så langt som til at sige, at Fulham burde undskylde, hvis de stiller med stærkeste opstilling til aftenens kamp.

- Hvis ikke jeg tager fejl, så har vi spillet 11 kampe mere end Fulham siden sæsonstarten. Der var en uge, hvor vi spillede fire kampe, og der var en periode, hvor vi spillede tre kampe hver uge, sagde Mourinho til sit pressemøde.

- Hvis Fulham kommer med et halvt hold mod os, så vil jeg være den første til at undskylde til dem, og jeg vil være den første til at indrømme, at vi havde en fordel. Men kommer de med deres stærkeste opstilling, så burde de undskylde over for os.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED