AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2019 18:20
Mourinho forbereder sig på livet uden Eriksen

Jose Mourinho er angiveligt ved at forberede sig på en tilværelse i Tottenham uden danske Christian Eriksen.


Den nye Spurs-manager Jose Mourinho har fået tre sejre i sine første tre kampe. Alle tre har han startet med danske Christian Eriksen på bænken.

Nu melder The Telegraph, at den portugisiske manager er ved at forberede sig livet uden den danske kreatør.

Eriksen er nemlig ifølge medier stadig fast besluttet på ikke at ville skrive under på en ny kontrakt med klubben.

Juventus og Inter Milan er blandt klubberne der virker mest interesserede i den offensive midtbanespiller, mens også Real Madrid er nævnt mange gange.

Et skfite til den spanske kongeklub virker dog mere og mere usandsynligt eftersom den nye mand på Real Madrids midtbane, Federico Valverde, gør det ganske glimrende.

Men selvom Eriksen måske ikke får sit drømmeskifte til Real Madrid realiseret, er Mourinho altså ved at forberede sig på Spurs-livet uden danskeren.

Og hvis den portugisiske manager kan komme af med danskeren i januar, vil det også give ham flere penge til rådighed.

Penge som The Special One kan bruge på at erstatte den tidligere erstatningen for Harry Kane, Fernando Llorente.

Samtidig meldes det også, at Mourinho gerne vil indkøbe en forsvarsspiller til den anden halvdel af sæsonen. Om portugiseren kommer til at købe ind i januar er dog ikke til at sige. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED