Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2020 15:28
Mourinho er overbevist: Dele Alli bliver i Spurs

José Mourinho er overbevist om, at Dele Alli bliver i Tottenham.


Først blev han hevet ud ved halvleg i nederlaget til Everton, og derefter blev han helt udeladt af truppen mod Southampton og Lokomotiv Plovdiv.

Dette satte hurtigt gang i spekulationerne om Dele Allis fremtid i Tottenham, og flere ellers pålidelige medier skrev, at den 24-årige midtbanespiller blev tilbudt til andre klubber - enten en permanent transfer eller en lejeaftale.

Der var også rygter om et sammenbrud i forholdet mellem Alli og Mourinho. Det er ikke utænkeligt, at det er tilfældet, når man kender portugiserens historik, men onsdag har Mourinho dog afvist, at Alli skulle være på vej væk.

- Jeg tror, han bliver. Jeg kan endda sige, at jeg er overbevist om, at han bliver, sagde Mourinho, der har valgt at inkludere Alli i truppen, som torsdag skal møde makedonske Shkendija i Europa League-kvalifikationen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED