Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2020 14:29
Mourinho er jaloux: City og United har en fordel med kampprogrammet

José Mourinho mener ikke, det er fair, at blandt andre Manchester City og Manchester United har en kamp i hånden.


Konkurrencen i Premier League kan blive påvirket af, at Manchester United og Manchester City endnu har en kamp i baghånden, hvis de manglende opgør bliver spillet i anden halvdel af sæsonen. Det mener José Mourinho i hvert fald.

Begge Manchester-klubber var involveret så længe i europæiske turneringer sidste sæson, at de endte med at få tilladelse til ikke at spille deres første kamp i åbningsweekenden af denne Premier League-sæson.

I stedet blev Uniteds kamp mod Burnley og Manchester Citys kamp mod Aston Villa udsat til en endnu uspecificeret dato, og det kan give dem en unfair konkurrencefordel, mener Mourinho.

- Jeg synes, det er svært at acceptere, at fire klubber har spillet en kamp mindre end de andre, og jeg ved ikke, hvornår disse kamp bliver spillet. Sådan ville det ikke være i andre lande, fortæller Mourinho ifølge ESPN.

- Det kan påvirke konkurrencen, Jeg har forsøgt at finde ud af, hvornår kampene skal spilles, men ingen kan give mig et svar. Der var i øvrigt heller ingen, der støttede os, da vi skulle spille fire kampe på en uge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED