Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 16:04
Mourinho efter nyt nederlag: Mine metoder er verdens bedste

José Mourinho mener ikke, han eller trænerstaben kunne gøre meget anderledes for Tottenham.


Tottenham er inde i en dårlig, dårlig stime i Premier League. Efter søndagens nederlag til West Ham har Londonklubben nu tabt fem ud af sine seks seneste Premier League-kampe, og flere engelske medier er efterhånden enige om, at sædet brænder under José Mourinho.

På sociale medier er fanskarens voksende utilfredshed med portugiseren også til at føle, men Mourinho mener ikke selv, at hverken han eller trænerstaben kunne gøre noget bedre. For deres metoder er allerede de bedste i verden.

Adspurgt om, hvorvidt han var begyndt at tvivle på sine evner som træner efter søndagens nederlag, svarede The Speciale One følgende:

- Nej, slet ikke. Resultaterne er en konsekvens af forskellige situationer i fodbold. Mine og min trænerstabs metoder er de bedste i verden, svarede Mourinho ifølge Dan Kilpatrick fra London Evening Standard.

Samtidigt fraskrev portugiseren sig sit ansvar i holdets dårlige form.

- Jeg føler ikke, vi er i en position i tabellen, som matcher vores potentiale. Jeg har længe syntes, at vi har problemer på holdet, som jeg ikke selv kan løse som træner. Vores potentiale er højere, end hvor vi befinder os, så der er stor frustration, sagde Mourinho også efter slutfløjt ifølge Emma Sanders fra BBC.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED