Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2020 16:01
Mourinho bekræfter: Bale kan få Tottenham-comeback søndag

Gareth Bales længe ventede retur i Tottenham-trøjen kan blive denne søndag mod West Ham


Tottenham stod for en af transfervinduets mest omtalte handler, da de hentede superstjernen Gareth Bale hjem fra Real Madrid. Den walisiske kant ankom dog skadet til London, og derfor har han endnu ikke fået sin anden debut i Spurs-trøjen. 

Det kan der måske blive lavet om på søndag, når Tottenham tager imod West Ham i et lokalderby. Manager José Mourinho lufter således muligheden for, at Bale får spilletid i kampen.

- Selvfølgelig vil han gerne spille. Han har villet spille siden han kom, men det har ikke været muligt, udtaler portugiseren ifølge Sky Sports.

- Jeg vil ikke fortælle jer om han kommer til at spille eller ej, men jeg kan fortælle, at han arbejder rigtig godt og på en måde, som han ikke har kunnet gøre det længe, tilføjer Mourinho.

Gareth Bale spillede for Tottenham mellem 2007-2013. Dengang blev det til 56 mål og 58 assists i 203 optrædener.

Tottenham-West Ham har kickoff kl. 17.30 søndag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED