Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Morten Bruun om United: "Ligner en mand, der har været på druk i ni år"

Af Jeppe Augustsen
14.08.2022 Kl. 13:13
Morten Bruun har fået nok af at skulle analysere Manchester Uniteds problemer.

Manchester United ligger sidst i Premier League efter deres to første kampe denne sæson.

De startede med et 1-2-nederlag til Brighton, og i går aftes blev de smadret af Thomas Franks tropper med hele 0-4. Alle fire scoringer blev scoret inden der var spillet 35 minutter.

Morten Bruun lægger ikke skjul på, at han holder med Manchester United, men i den seneste klumme på TV2 fortæller han, at han ikke længere magter at analysere Manchester Uniteds mange problemer. 

– Hvis skyld er det, at verdens engang mægtigste fodboldklub lige nu ligner en mand, der har været på druk i ni år og stadig tror, at han kan få sit liv tilbage? Mange synes, det er spillernes skyld. Endnu flere, at det er de amerikanske ejeres, skriver Morten Bruun i sin klumme på TV2.

I sin klumme skriver Morten Bruun også, at han ville tage det første fly ud af Manchester United, hvis han var Erik ten Hag, og i slutningen af sin klumme skriver han følgende:

– Jeg orker ikke længere at debattere Manchester Uniteds dårligdomme. Jeg ved, jeg skuffer folk. Men jeg gider ikke. I hvert fald ikke i min fritid. Jeg vil hellere vande min have, lyder det fra Morten Bruun.

Næste kamp for Erik ten Hag er mod Liverpool hjemme på Old Trafford mandag den 22. august.

Annonce