AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 15:44
Monsterkrav: Herrera forlanger ugeløn på £300.000

Forbes skriver lørdag, at Manchester United faktisk var villige til at fordoble Ander Herreras løn, men det har angiveligt ikke været nok til at overbevise spanieren om at blive.


Manchester United har angiveligt tilbudt Ander Herrera en kontrakt, der ville fordoble midtbanespillerens løn i forsøget på at forhindre spanierens afgang denne sommer - uden held.

Det skriver finansmediet Forbes lørdag.

Midtbanespilleren har kontraktudløb til sommer,  og meget peger i retning af, at Herrera fuldfører et skifte til Paris Saint-Germain.

Det til trods for, at Manchester United angiveligt tilbød den 29-årige spiller en fordobling af sin nuværende løn samt en fireårig kontrakt.

Det er ifølge Forbes markant mere, end hvad Herrera er blevet tilbudt af andre klubber, men spillerens agent forsøger angiveligt at presse citronen og forlanger en femårig aftale til en værdi af £300.000 ugentligt.

Så høj en løn nægter Manchester United dog at betale en spiller, som snart runder 30, hvorfor forhandlingerne nu er gået i hårdknude.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED