AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:05:2020 11:44
Mølby anbefaler transfer: Denne spiller skal være Liverpools Bruno Fernandes

Jan Mølby råder Liverpool til at gå efter en spiller, der kan blive klubbens Bruno Fernandes.


Liverpool har gang i en forrygende sæson, hvor mesterskabet er så godt som hjemme, mens de samtidig har slået adskillige rekorder. 

Trods den fantastiske sæson forventes Liverpool dog at forstærke sig yderligere til sommer, og især Timo Werner kædes flittigt sammen med The Reds. 

Ifølge klubbens tidligere profil Jan Mølby vil Liverpool dog også gøre klogt i at gøre som ærkerivalerne fra Manchester United og hente en offensiv midtbanespiller: 

- Bruno Fernandes har gjort en stor forskel for Manchester United, og jeg ville elske at se Liverpool hente en lignende midtbanespiller, siger Mølby til Hotel Tia.

- Jeg vil have en midtbanespiller, som bringer noget andet end Keita, Milner, Wijnaldum og Henderson, men hvem skal de hente? Jeg mener, at de bør kigge mod Tyskland, hvor den unge Kai Havertz ser rigtig, rigtig god ud. 

- Vi må se, hvor mange penge Liverpool har at gøre godt med på transfermarkedet, men der er mange spændende spillere derude. 

Den unge tysker er da også flere gange blevet sat i forbindelse med Liverpool, men storklubber som FC Barcelona og Bayern München viser også interesse. 

20-årige Kai Havertz har bidraget med seks mål og fem assists i indeværende Bundesliga-sæson. I aften får han mulighed for at udbygge den statistik, når hans klub, Bayer Leverkusen, møder Werder Bremen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED