AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:02:2019 11:07
Milner: Umuligt at forsvare mod vores angribere

James Milner hævder, at det var umuligt at forsvare mod Liverpools fronttrio mod Bournemouth.


Sadio Mané åbnede scoringen, da Liverpool lørdag eftermiddag vandt knusende 3-0 hjemme over Bournemouth.

Roberto Firmino leverede desuden en flot assist med hælen, da Mohamed Salah nettede til 3-0 med sin 20. scoring i sæsonen, og det fik James Milner til at give fronttrioen rosende ord med på vejen efter opgøret.

- Fronttrioen var exceptionel hele kampen. Noget af deres et-to-spil var umuligt at forsvare imod: bevægelserne, forståelsen for hinandens løb, førsteberøringerne. Den eneste skuffende ting var, at vi ikke scorede mere, men vi er tilfredse med at holde buret rent, og det vigtigste var selvfølgelig at få de tre point, forklarer Milner over for Liverpools hjemmeside.

Milner uddyber, at han virkelig nød at spille kampen foran fansene på Anfield.

- Det var fantastisk, og fansene spillede en stor rolle. De skabte en fantastisk atmosfære på stadion, og det gav naturligvis drengene et løft. Jeg synes, at vi startede en smule langsomt, og de formåede at løbe bagom vores forsvar, men vi kom ind i kampen og fik scoret målene.

- Da vi scorede første gang, reagerede vi bedre, end vi har gjort i de seneste kampe. Vi blev på tæerne og tog ikke gassen af speederen eller forsøgte at forsvare det, vi havde.

Med sejren er The Reds atter tre point foran Manchester City i tabellen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED