AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:04:2019 19:25
Milner hylder reserven Mignolet: Han har været så vigtig for os

Simon Mignolet har ikke fået ét eneste minut for Liverpool i Premier League, men han får alligevel ros med på vejen fra holdkammeraten James Milner.


Der var engang, hvor Liverpools førstemålmand hed Simon Mignolet, men den tid er for længst forbi. Nu er den 31-årige belgier klistret fast til bænken i Merseyside-klubben, hvor han i denne sæson står noteret for to pokalkampe. 

Mignolet kan dermed ikke prale af at have spillet en stor rolle i Liverpools flotte sæson, men trods tjansen som bænkevarmer har belgieren alligevel spillet en vigtig rolle, ifølge midtbanespilleren James Milner: 

- En af de spillere, der ikke er blevet talt om i denne sæson, er Simon Mignolet. Han er utrolig på træningsområdet. Han har den bedste attitude, jeg nogensinde har set, udtaler Milner ifølge London Evening Standard. 

- Hver dag presser han sig selv og drengene til at blive bedre. Han er ikke på banen, så han bliver aldrig nævnt i medierne, men han har været så vigtig for os i denne sæson.

Trods Milners ros virker det usandsynligt, at Mignolet vil tage til takke med endnu en sæson på bænken, og det ligner dermed et sommerskifte for belgieren. Allerede inden denne sæson forsøgte han at komme væk, men da Loris Karius smuttede, fik han ikke lov. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED