Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:07:2021 09:55
Millioner i vente: Disse 12 lukrative klausuler har Liverpool til gode

Vi er dykket ned i Liverpools snedige transfer aftaler, der gemmer på en række lukrative klausuler. Det kan de i hvert fald blive.


Klausuler er et af fodboldverdens mere obskure fænomener. Omverdenen får sjældent indsigt i, hvad de præcist bærer med sig, mens journalister som regel skærer samtlige typer over en kam som 'bonusser'. 

Disse klausuler betegner alle former for aftaler inde i en aftale, hvilket eksempelvis kan være videresalgsprocenter, altså hvor mange procent en sælgende klub får af den købende klubs eventuelle fremtidige salg.

Det kan også være yderligere beløber, efter en spiller har opnået en vis milepæl - eller en tilbagekøbsret, hvor en klub for et givent beløb har ret til at hente deres spiller tilbage når som helst.

Liverpool Echo har i dag bragt en historie, hvor man er kommet i besiddelse af informationer om Liverpools i alt 14 klausuler, der er 'ude at hænge'. Og der er altså mange millioner på spil. Potentielt.

Vi har samlet alle tallene til en liste i uvilkårlig rækkefølge. Markedsværdi er baseret på Transfermarkt.de. Se oversigten her:

Danny Ings (Southampton) - Markedsværdi: €22M - 20% af videresalg

Ryan Kent (Rangers) - Markedsværdi: €12M - 20% af videresalg

Ovie Ejaria (Reading) - Markedsværdi: €4M - 20% af videresalg

Rafa Camacho (Sporting) - Markedsværdi: €3,5M - 20% af videresalg

Kamil Grabara (FCK) - Markedsværdi: €2,5M - 20% af videresalg

Liam Millar (Basel) - Markedsværdi: ? - 20% af videresalg

Harry Wilson (Fulham) - Markedsværdi: €17M - 15% af videresalg

Rhian Brewster (Sheffield United) - Markedsværdi: €12M - 15% af videresalg + tilbagekøbsklausul (£30-35M)

Ki-Jana Hoever (Wolves) - Markedsværdi: €7M - 15% af videresalg

Mrko Grujic (Porto) - Markedsværdi: €15M - 10% af videresalg

Taiwo Awoniyi (Union Berlin) - Markedsværdi: €5M - 10% af videresalg

Phillippe Coutinho (Barcelona) - Markedsværdi: €30M - Dette er en af de sjovere. Ud fra Echos informationer fremgår det, at Liverpool har inkluderet en klausul, der bestemmer, at Barcelona vil skulle betale et såkaldt 'premium', hvis de i fremtiden vil købe en Liverpool-spiller. Det vil sige, at The Reds i fremtiden enten vil få flere penge eller beholde deres stjerne, hvis Barca skulle lure. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE