AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2020 17:44
Mignolet: To Brügge-spillere er bedre afsluttere end Firmino

Den tidligere Liverpool-keeper mener ikke, at Roberto Firmino er en født afslutter.


Roberto Firmino bliver måske aldrig Premier League-topscorer, men han scorer sin andel mål, samtidigt med at han er en essentiel del af Liverpool-offensiven, som er noget nær uundværlig.

Men nogen født afslutter er han altså ikke, hvis man spørger Simon Mignolet,  der på sit nuværende hold, Club Brügge, kan nævne to spillere, som er mere kliniske end brasilianeren.

- Både Hans Vanaken og Ruud Vormer er rigtigt gode afsluttere, og de to er ikke underlegne i forhold til Roberto Firmino, når det omhandler afslutningsevner, siger Mignolet til Het Laaste Nieuws.

- Både Salah og Firmino er selvfølgelig fantastiske fodboldspillere, men Firmino er ikke noget født dræber foran målet.

Hidtil står Firmino noteret for ni mål i 31 kampe for The Reds denne sæson, mens Vormer har lavet tre i 30 og Vanaken 13 i 33.

- Jeg tør endda godt at sige, at både Hans og Ruud er bedre afsluttere end Roberto Firmino, og de er på et sammenligneligt niveau med Salah, siger Mignolet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED