AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 22:56
Midtbanemand færdig i Newcastle: Bruce vil sende overskudsspiller videre

Newcastle har i løbet af sommerens transfervindue skiftet en del ud i truppen, men udskiftningen er ifølge den nytilkomne træner, Steve Bruce, endnu ikke fuldendt.


Mens Rafael Benitez tog sit gode tøj og gik i løbet af sommeren og i stedet valgte at søge den kinesiske fodboldliga, kom en gammel kending i engelsk fodbold til og overtog tjansen som Newcastle-træner. 

Steve Bruce iværksatte herefter en større udskiftning af Magpies-truppen, men én enkelt spiller i den nuværende trup fandt han aldrig en anden destination eller ny rolle til - nemlig den tidligere Sunderland-spiller, Jack Colback.

Midtbanespilleren står noteret for 93 officielle Premier League-optrædener for Newcastle, men har senest - ad to omgange - været på udlån hos Nottingham Forest i Championship. Det engelske medie The Shields Gazette rapporterer imidlertid også, at 29-årige Colback kan se frem til et nyt skifte i januar måneds transfervindue. 

Hans kontrakt med Newcastle udløber til næste sommer - og han vil til den tid have været under kontrakt i klubben i seks år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED