Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Mesut Özil indstiller karrieren

Af Kasper Leif Pedersen
22.03.2023 Kl. 11:51
Det har han offentliggjort på sine sociale medier.

Mesut Özil har valgt at indstille karrieren. Det gør den tidligere Premier League-stjerne i en alder af 34 år.

Det offentliggør han på sine sociale medier:

– Hej alle sammen, Efter grundige overvejelser meddeler jeg min øjeblikkelige pensionering fra professionel fodbold.
 
– Jeg har haft det privilegium at være professionel fodboldspiller i næsten 17 år nu, og jeg føler mig utrolig taknemmelig for den mulighed. Men i de seneste uger og måneder, hvor jeg også har været ramt af nogle skader, er det blevet mere og mere klart, at det er på tide at forlade den store fodboldscene.
 
– Det har været en fantastisk rejse fyldt med uforglemmelige øjeblikke og følelser. Jeg vil gerne takke mine klubber – Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal FC, Fenerbahce, Ba§akwhir og de trænere, der har støttet mig, samt holdkammerater, der er blevet venner. Nu ser jeg frem til alt det, der ligger foran mig med min smukke kone, Amine, og mine to smukke døtre, Eda og Ela – men du kan være sikker på, at du vil høre fra mig fra tid til anden på mine sociale mediekanaler. Vi ses snart, Mesut!
 
 
Mesut Özil skiftede til Arsenal i 2013, da Arsene Wenger hentede ham i Real Madrid for £42.5 millioner. Her hjalp playmakeren med til tre FA Cups, hvor han 254 kampe scorede 44 gange med 79 oplæg oven i hatten.
 
Özil skiftede til Istanbul Basaksehir sidste sommer, hvor han ellers var flyttet til Tyrkiet med Fenerbahce for lidt over to år siden efter opsigelsen af sin kontrakt i Arsenal i 2021.
 
Til sidst står Mesut Özil også noteret for 92 landskampe for Tyskland. 

Annonce