AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
11:01:2017 21:40
Mesut Özil forklarer skuffende præstation mod Manchester City

Arsenal-stjernen Mesut Özil blev udsat for en masse kritik oven på kampen mod Manchester City og nu forklarer han, hvorfor han ikke kunne finde sit niveau.


The Gunners drog til Goodison Park i midten af december måned oven på tre sejre i streg, men blev slået 2-1 af The Toffees oven på mål i kampens afgørende fase fra midterforsvareren Ashley Williams. 

Arsenals 28-årige midtbanespiller Mesut Özil blev kritiseret kraftigt efter han blev den lille i en hovedstødsduel med Williams i forbindelse med målet. 

Den tyske playmaker blev udsat for endnu mere kritik som et resultat af en forfærdelig præstation på udebane mod Manchester City, men han mener, at hele holdet var årsag til, at han ikke kunne spille sit spil. 

- Forventningerne til mig øges hver år, fortæller den tyske playmaker til mediet Kicker. 

- Hvis jeg har én dårlig kamp efter 10 gode, så er der kritik med det samme. Vi havde ikke meget mere end 20% af bolden og som et hold kunne vi ikke præstere, hvorfor jeg ikke kunne spille mit spil, slutter han. 

Arsenal startede sæsonen glimrende, men gik ned i kadance og efter 20 runder finder de sig selv helt nede på femtepladsen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED