Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2021 09:19
Messi roser Premier League-keeper til skyerne: En af verdens bedste

Aston Villa har en rigtig god målmand, mener Lionel Messi.


Argentina tog en stor skalp i vejen mod VM-kvalifikationen, da det sydamerikanske land vandt med 3-0 mod Uruguay søndag aften.
 
Mål fra Lionel Messi, Rodrigo de Paul og Lautaro Martínez hjalp Lionel Scalonis mandskabs frem mod sejr, og her stod Aston Villa-målmand Emiliano Martinez en strålende kamp.
 
Der var da også store roser at hente hos Lionel Messi, som var meget tilfreds med bastionen i målet.
 
- Sandheden er, at han igen står en imponerende kamp. Vi har en af de bedste målmænd i verden, uden tvivl. Det er en stor fordel for os, siger Messi til TNT Sports.
 
- Vi spiller en stor kamp, og udvikler os en del i løbet af den. I dag (i går, red.) var det en svær kamp, vi var nødt til at vinde på hjemmebane, efter at have spillet uafgjort mod Paraguay. Heldigvis skete det så.
 
- Det er en svær modstander. Vi ved, at Uruguay altid prøver på det samme; de venter på dig, og ud af det blå skaber de farlige chancer, fortæller Messi.
 
Argentina skal i aktion en gang til i løbet af denne landsholdspause. I VM-kvalifikationen møder de Peru natten til fredag.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE