Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Messi afslører: Derfor blev det Inter Miami

Af Jeppe Augustsen
07.06.2023 Kl. 19:09
Lionel Messi forklarer sit valg af Inter Miami og fortæller også, at der kun var én klub i Europa, han ville skifte til.

Det er Lionel Messi, som i dag har været et af de helt store samtaleemner i den internationale fodboldpresse.

Tidligere i dag kom det frem, at argentineren har valgt at tage til Inter Miami, som bl.a. ejes af Premier League-legenden, David Beckham.

Det er nu blevet bekræftet af Lionel Messi selv.

 

Den argentinske verdensstjerne har givet et interview til både Mundo Deportivo og Sport, hvor han forklarer sit valg skiftet af MLS-klubben, selvom det endnu ikke er helt på plads.

I medierne har der også været meldinger om interesse fra Premier League, men han fortæller nu selv, at i Europa var der kun én mulighed – nemlig Barcelona.

– Jeg har taget beslutningen om, at jeg skal til Miami. Det er ikke noget, jeg har fået på plads 100 procent. Der mangler nogle ting, men det er denne beslutning, vi har taget.

– Hvis det ikke kunne blive Barcelona, ville jeg forlade Europa, komme ud af rampelyset og tænke mere i min familie, siger argentineren til El Mundo Deportivo.

Af økonomiske årsager kunne Barcelona ikke komme med et kontrakttilbud til ham, og i interviewet fortæller han også, at han ikke ville være skyld i, at Barcelona skulle sælge en masse spillere for at realisere et skifte. 

– Jeg hørte, at de var nødt til at sælge spillere eller sænke spillernes løn, og sandheden er, at jeg ikke ønskede at gå igennem det eller tage ansvaret for det. 

Han fortæller også, at han kunne have gået efter pengene andetsteds.

– Hvis det handlede om penge, ville jeg gå til Saudi Arabien eller et andet sted. Det var rigtig mange penge i mine ører. Sandheden er, at min beslutning handler om noget andet og ikke pga. penge.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Tæt på skifte: Manchester United nærmer sig første sommersigning

2. Romano med afsløring: Så lidt betaler Liverpool for Mac Allister

3. Fabrizio Romano: Disse spillere forlader Manchester United

 

Annonce